ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EMAIL  
line
Parko Vrontou
bgd

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Στόχος μας είναι η επαφή με ανθρώπους που αναζητούν μια διαφορετική ποιότητα ζωής, μια διαφορετική σχέση με τη φύση και τους συνανθρώπους τους. Δεν επιζητούμε τον ανταγωνισμό και το οικονομικό όφελος καταστρέφοντας τη φύση. Μέσα στο αγροτικό περιβάλλον ενός ορεινού όγκου με πλούσια βλάστηση παρέχουμε κατάλυμα, υπηρεσίες φιλοξενίας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε επισκέπτες που επιζητούν νέες και αυθεντικές εμπειρίες μέσω των παρεχόμενων δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά.

Mountain Bikes

Η διαμονή στο βουνό σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες μάς φέρνουν σε επαφή με την γνώση μέσα από τη χαρά του παιγνιδιού.

Διότι πιστεύουμε ότι κάθε είδους δραστηριότητα στο βουνό αποφέρει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά οφέλη. Διότι το άτομο καλλιεργεί αισθήματα αγάπης και σεβασμού προς το περιβάλλον, αναπτύσσει την οργανωτική του ικανότητα, συνεργάζεται για την επίτευξη κοινών στόχων, χρησιμοποιεί τις αισθήσεις του, δοκιμάζει τις αντοχές του και ξεπερνά τους φόβους του ελέγχοντας τον κίνδυνο.

Οι δραστηριότητες στο βουνό μας χαρίζουν γυμνασμένο σώμα, υγεία και  ενδιαφέρουσες φιλίες. Το άτομο μαθαίνει να αποκτά πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Κάθε μία από τις προσφερόμενες δραστηριότητες συμβάλλει στην επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων αποφέροντας οφέλη στο άτομο. Εναπόκειται λοιπόν στην προσωπική σας επιθυμία ή επιλογή. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να φροντίσουμε αυτή η εμπειρία να σας μείνει αξέχαστη.

 

 
© Κέντρο Εναλλακτικού Τουρισμου Ά Βροντου     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | EMAIL