ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EMAIL  
line
Parko Vrontou
bgd
ΔΩΜΑΤΙΑ    

Το καταφύγιο
Το καταφύγιο κτίστηκε με τέτοιον τρόπο ούτως ώστε να είναι αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό τοπίο, σεβόμενο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το αγροτικό περιβάλλον. Έτσι, καταφέρνει να παραπέμπει στον αυθεντικό τρόπο ζωής της υπαίθρου, ενισχύοντας τους δεσμούς μας με τη φύση και την περιβαλλοντική μας συνείδηση, χαρίζοντάς μας ξεκούραση και ευχάριστη εκμετάλλευση του ελεύθερού μας χρόνου.

Παραδοσιακή γωνία

Τέσσερα αυτόνομα παραδοσιακά δωμάτια
Τέσσερα αυτόνομα παραδοσιακά δωμάτια με ξύλινο εξοπλισμό, ιδανικά για οικογένειες ή μικρές παρέες, περιμένουν για να γίνουν τα αγαπημένα σας ορμητήρια στις ομορφιές των βουνών μας. Το περίπου 40τ.μ.  δωμάτιο αποτελείται από μια άνετη κρεβατοκάμαρα και από ένα πατάρι όπου μπορούν να κοιμηθούν 2-3 παιδιά ή 2 ενήλικες. Στο δωμάτιο θα βρείτε και καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Τις εντυπώσεις κλέβει όμως και η θέα στα γύρω βουνά, με τα σύννεφα να μοιάζουν να ακουμπούν τις κορυφές των βουνών.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση και μπαλκονάκι για απολαυστικές στιγμές. Στο ισόγειο έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στο σαλόνι γράφοντας/κουβεντιάζοντας δίπλα στο αναμμένο τζάκι τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Σοφίτα ξενώναΔωμάτιο ξενώνα
Δύο δωμάτια των 13 ατόμων
Το κέντρο μας προσφέρει άρτιες υπηρεσίες φιλοξενίας σε δωμάτια των 13 ατόμων.
Δωμάτια 13 ατόμωντραπεζαρίαΚαταφυγιο Βράδυ
 
© Κέντρο Εναλλακτικού Τουρισμου Ά Βροντου     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | EMAIL